Specialistische zorg bij

Schouderklachten

Fysiotherapie TREE11

Vragen? Je kunt ons ook altijd bellen op 072 511 1390


Functionele Aanpak

Normaal kunnen bewegen is voor iedereen belangrijk maar voor velen niet mogelijk. Om goed te kunnen bewegen zijn essentiële bewegingspatronen nodig. Om te achterhalen waar de klachten door zijn ontstaan en/of in stand worden gehouden besteden wij veel aandacht aan het screenen/onderzoeken van deze bewegingen. Meer weten over onze aanpak?

Nieuwste Inzichten

Ons team bestaat uit gedreven therapeuten die continu bezig zijn met het verbeteren van hun kennis en technieken. Wij hechten veel waarden aan een goede onderbouwing van de zorg die wij bieden en vinden het belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren.

Verschillende Experts

Samenwerking met verschillende specialisten omtrent alle aspecten die invloed hebben op gezondheid. Denk hierbij aan diëtisten, psychologie, specialisten en specialisten omtrent training.

Faciliteiten

Zowel onze praktijkruimtes als de trainingszaal is erg ruim opgezet zodat u altijd terecht kan. Daarnaast investeren wij veel in trainingsmateriaal en testmateriaal om de kwaliteit hoog te houden in ons centrum.

Behandeling bij TREE11

Veel zaken kunnen invloed hebben op uw klacht. Denk hierbij aan: houding, scapula dysfunctie, stress, motor control, spierspanning of een beperkte mobiliteit. Het is daarom belangrijk dat in kaart wordt gebracht wat er bij u van toepassing is. Een persoonlijke aanpak en een complete screening zijn uit onze ervaring het belangrijkst!

Met ons onderbouwde aanpak bieden wij meteen een effectieve behandeling voor uw schouderklachten. Bij schouderklachten is het van belang dat er goed wordt gekeken vanuit de hele keten die zijn betrokken bij het bewegen. Daarom zullen wij ook nooit alleen kijken naar de schouder maar naar het gehele bewegen omdat dit niet los van elkaar kan worden gezien. Zo kan een disfunctionele beweging elders ook van grote invloed zijn op uw schouderklachten.

TREE11 Fysiotherapie vindt het belangrijk dat wij snel tot de oorzaak van het probleem komen en u zo zo snel mogelijk kunnen helpen met uw klacht. Wij geloven erin dat we deze klachten ook kunnen voorkomen in de toekomst. Hierin is een persoonlijke benadering ook onmisbaar. Meer weten over onze aanpak?

Onze Aanpak

Oorzaken

Schouderklachten kunnen verschillende oorzaken hebben; mobiliteitsbeperking, spanning gerelateerde klachten en/of een probleem in de aansturing van Nekklachten kunnen heel divers zijn van aard; mobiliteitsbeperking, spanning gerelateerde klachten en/of een probleem in de aansturing van de nekspieren. Naast aspecifieke nekklachten zijn er ook specifieke nekklachten. Hieronder hebben wij een kort overzicht van specifieke nekklachten.

Schouder Instabiliteit

Rotator Cuff pathologie

Frozen Shoulder

AC Gewricht