Praktijk

De fysiopraktijk van TREE11 bevindt zich in het sportcentrum Victorie Plaza. Voor zowel fiets als auto is het goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. Indien je met de auto komt is de volgende routebeschrijving van belang:

1. Neem vanaf snelweg A9 de afslag naar de rotonde Kooimeer.

2. Bij de rotonde Kooimeer neem je de derde afslag (driekwart rond).

3. Rij rechtdoor bij de eerste set stoplichten.

4. Rij ook rechtdoor bij de volgende set stoplichten.

5. Volg de weg naar rechts.

6. Neem de eerste afslag links richting Egmond.

7. Neem de eerste afslag links naar de parkeerplaats De Meent.

8. Rij rechtdoor en volg de borden naar sportcentrum Victorie Plaza.

Ook is het natuurlijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 165 brengt je het dichtste bij Victorie Plaza. Om geschikte reisplannen te maken kun je de website van de vervoersmaatschappij checken, of via een reisplanner als 9292.

Het centrum beschikt over een nette horeca, ruime schone kleedkamers met douches en infraroodcabines. Hygiëne staat bij ons zéér hoog in het vaandel. TREE11 beschikt over meerdere behandelkamers.

Bij binnenkomst word je tussen 08:00 en 22:00 altijd ontvangen door een receptioniste. Je kunt plaatsnemen in het horecagedeelte, van waar de therapeut je zal komen ophalen.

Afspraak maken

Ontmoet onze specialisten

Bas Koningsveld
Praktijkeigenaar fysiotherapieteam TREE11

Bas Koningsveld, praktijkeigenaar TREE11, is zijn hele leven al gefascineerd door het ‘menselijk bewegen’.

“Mijn eerste kennismaking hiermee was in de basketbalsport, dit heb ik lange tijd met veel passie gedaan. Door het basketballen ben ik ook in contact gekomen met andere trainingsvormen en sporten waardoor ik zeker wist dat ik mij hierin wilde ontwikkelen.”

Mensen in beweging krijgen, staat voor hem centraal. Hij helpt zijn patiënten graag bij het terugkrijgen van grip op hun gezondheid, zodat ze weer hun sport en andere activiteiten kunnen oppakken.

Opleidingen: HBO Oefentherapie Mensendieck, HvA HBO Fysiotherapie, HvA

Kevin de Goede
Fysiotherapeut

Kevin de Goede is op zijn zesde begonnen met karate en heeft toen het plezier in sporten ontdekt, na karate ontwikkelde hij ook een passie voor fitness, kickboksen en crossfit. Tijdens deze verschillende sporten groeide zijn interesse in de beweging van het menselijk lichaam, maar kwam hij er ook achter hoe vervelend het is als bewegen niet kan zonder pijn.

“Dit is voor mij de voornaamste reden voor de keuze voor de studie fysiotherapie geweest. Mensen weer zonder klachten te kunnen laten bewegen tijdens hun dagelijkse activiteiten of tijdens het sporten is altijd mijn doel.”

Opleiding: HBO Fysiotherapie, HvA

Sieger Zijp
Personal trainer en fysiotherapeut

Sieger Zijp is op zijn zestiende begonnen met fitness om sterker en sneller te worden. Sindsdien is sporten is voor hem ontzettend belangrijk geworden.

“Graag deel ik mijn passie en kennis met anderen zodat ook zij fitter en gezonder kunnen worden. Ik spendeer veel tijd aan het bijspijkeren van mijn kennis en verdiep me in de nieuwste inzichten op het gebied van fysiotherapie.”

Opleiding: HBO Fysiotherapie, HvA

Visie

Onze praktijk is er op ingericht dat wij zorg op maat kunnen leveren. Dit doen wij door op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten, technieken en brede samenwerkingen met verschillende expertises. Wij behandelen patiënten in een up-to-date accommodatie die van alle comfort is voorzien.

Praktijkruimte

De praktijk beschikt over meerdere behandelruimtes die ruim zijn opgezet. Deze zijn voorzien van de nieuwste behandelapparatuur.

Handdoeken liggen voor onze patiënten klaar en worden door de praktijk gewassen.

Fitness

De fitnessruimte en oefenruimte van TREE11 is nieuw, zeer ruim opgezet én heeft de nieuwste apparatuur op het gebied van trainen en revalideren. Een belangrijk onderdeel voor een succesvol verder verloop van jouw ‘genezing’ zal bewegen zijn. Daarom is deze locatie zeer geschikt om verder aan jouw gezondheid te bouwen.

TREE11 accommodatie

TREE11 accommodatie staat in het teken van functioneel training. De ruimte is gevuld met dumbells, kettlebells, barbells, battle ropes en meer. Het trainen en revalideren met het doel om dagelijkse activiteiten te hervatten of om terug te keren naar sport kan in deze ruimte ideaal uitgevoerd worden.