Snel van je nek- en/of schouderklachten af?

TREE11 Fysiotherapie

Afspraak maken

Nek- en/of schouderklachten geven vaak een zeurende pijn waarbij het probleem vaak wordt veroorzaakt door spieren, banden en/of gewrichten. De Fysiotherapeut kan hierbij helpen, neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!

Gratis Assessment van nek- en/of schouder

Vragen? Je kunt ons ook altijd bellen op 072 511 1390


1 Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in voor een gratis assessment van de nek- en/of schouder. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met u opnemen zodat wij binnen 24 uur al een afspraak kunnen inplannen! Wees wel snel want door de hoeveelheid aanmeldingen hebben wij een beperkt aantal plekken vrij.

2 Assessment

Na het maken van de afspraak kom je bij ons op locatie waarbij onze specialist samen met je een assessment doet van de nek- en/of schouderklachten om de oorzaak compleet in kaart te brengen. De assessment zal ongeveer 15-20min duren.

3 Vervolgafspraak

Na de assessment bepaal je samen met de specialist of het eventueel nodig is om vervolgstappen te ondernemen. Denk hierbij aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Je kan na het assessment hier uiteraard rustig nog even over nadenken en je zit nergens aan vast.

Onze aanpak

Meer informatie?

Je kunt ons ook bellen op 072 511 1390


{{fields.name.error}}
{{fields.email.error}}
{{fields.phonenumber.error}}

Onze aanpak

TREE11 heeft haar deuren geopend begin 2021. Een uniek nieuw concept in de omgeving Alkmaar waar verschillende expertises samen komen. Wij geloven dat een Fysiotherapeut naast zijn vakinhoudelijke kennis en expertise voornamelijk een expert moet zijn in bewegen. Iedereen heeft andere behoeftes en manieren van bewegen en vanuit daar is ook een persoonlijke aanpak erg belangrijk.

Doordat ons team zoveel bezig is met bewegen en sport willen wij zo'n compleet mogelijke behandeling bieden die niet alleen op korte termijn uw klachten doet afnemen maar deze ook kan voorkomen in de toekomst door bepaalde dysfunctionele of pijnlijke bewegingen aan te pakken.

De praktijk kenmerkt zich door enthousiaste en gedreven therapeuten die gaan voor blijvend resultaat. Een praktijk die van alle gemakken voorzien is en de therapeuten 7 dagen in de week voor je klaar staan.

Wat anderen zeggen

"zeer tevreden"
Ik sport al jaren bij victorie plaza en van het begin ook bij Tree 11 . Door een pijnlijke schouder bij Bas van Tree11 fysio terecht gekomen. Zeer tevreden over de vakkundigheid en behandeling. Luistert goed en vriendelijk persoon die me zo goed als van mijn schouderklachten af heeft geholpen.
Louise Magel
"zeker aanraden bij anderen"
Mooie nieuwe Fysio praktijk met frisse jonge ondernemers. Voelde mij gehoord en plan van aanpak heeft goed geresulteerd na mijn schouderoperatie. Mijn doel was om afgelopen zomer weer te kunnen mee doen aan de pumplessen en dat is zeker gelukt. Ik zou de Fysio van Tree11 zeker aanraden bij anderen.
Esther Postema
"een van mijn beste beslissingen"
één van mijn beste beslissingen was contact te zoeken met TREE11 fysio en “personal training”, wegens bepaalde fysieke ongemakken. Door de goede begeleiding, waarbij ook veel aandacht voor balans-oefeningen, verdwenen deze binnen een aantal weken, voel ik mij echt fit en zit ik qua conditie en sterkte op een goed niveau.
Jan Molenkamp

Contact

Vragen? Je kunt ons ook altijd bellen op 072 511 1390


bellen.png

mail.png

whatsapp (1).png