Zorg voor je lijf!

Pijncheck

Afspraak maken

Vaak lopen mensen met kleine pijntjes tot deze niet overgaan of verergeren. Hiervoor bieden wij een geheel vrijblijvende pijncheck aan, laat aanhoudende pijnklachten je niet belemmeren en kijk samen met onze specialist naar de oorzaak.

Wat kan je van ons verwachten

Vragen? Je kunt ons ook altijd bellen op 072 511 1390


Onderzoek naar de oorzaak

Vaak wordt er alleen gekeken naar de klacht en niet naar de oorzaak. De specialist zal samen met je proberen te kijken naar de mogelijke oorzaken van je pijn. Het is een kort gesprek waarbij je samen met de therapeut een beeld schetst van je pijn/klacht en eventueel andere zaken die hiervan op invloed kunnen zijn. De therapeut zal je wat vragen stellen hierover om zo al een idee te krijgen over de mogelijke oorzaak en aard van je pijn/klacht.

Pijnvrij door het leven

Pijnvrij kunnen bewegen zou iets vanzelfsprekends moeten zijn. Vaak komen mensen pas bij de Fysiotherapeut terecht na er al een lange periode mee te hebben rondgelopen, wij geloven erin dat voorkomen beter is dan genezen en bieden daarom deze vrijblijvende pijncheck aan om te kijken of er eventueel actie moet worden ondernomen!

Vrijblijvend Advies

Aan de hand van de pijncheck volgt er een advies van de therapeut. Misschien is het handig om toch verder onderzoek te verrichten en eventueel een paar behandelingen te nemen voor je klacht of wie weet kan het al worden verholpen door een simpele tip van de therapeut. Aan het einde van de pijncheck krijg je een duidelijk en vrijblijvend advies!

Afspraak maken

Wat houd het in?

Intake
Kort gesprek omtrent je klachten

In een kort gesprek ga je samen met onze specialist in kaart brengen waar je tegen aanloopt, hierbij wordt vooral gekeken tijdens welke bewegingen en situaties je de pijn ervaart. De specialist zal na dit gesprek proberen te achterhalen a.d.h.v. lichamelijk onderzoek waar de mogelijke oorzaak ligt.

Check-up
Bewegingsonderzoek door de specialist

Tijdens het bewegingsonderzoek zal je diverse bewegingen moeten uitvoeren onder begeleiding van de therapeut om een duidelijk beeld te scheppen van de mogelijke oorzaken van de pijn. Hiermee brengen wij de mogelijkheden in kaart om de pijnklachten te doen afnemen. Dit kan betekenen dat misschien eventuele behandeling noodzakelijk zijn of dat het misschien door een paar tips al kan worden verholpen. Wij raden je aan om sportkleding mee te nemen!

Advies
Vrijblijvend advies omtrent je pijnklacht

Aan de hand van het gesprek en het bewegingsonderzoek volgt er een advies van de therapeut. Wellicht is er al baad bij een aantal behandelingen of wie weet is een simpele tip al genoeg om weer pijnvrij te kunnen bewegen en/of sporten. Wanneer je toch behoefte hebt aan meer informatie, onderzoek of behandelingen kan dat meteen worden geregeld.

Pijncheck

Je kunt ons ook bellen op 072 511 1390


{{fields.name.error}}
{{fields.email.error}}
{{fields.phonenumber.error}}